19 Temmuz 2011 Salı

Aslan Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konuların maddi yanına dikkat. Ortağın parasal durumundan kaynaklanan sorunlar beklemediğiniz sonuçlar getirebilir. Şimdilik finansal yatırım planlarınızı ertelemenizde yarar var. Beklediğiniz parasal desteklere ise güvenmekten vazgeçmelisiniz. Kendi kaynaklarınızı korumak için gereksiz harcamalardan uzak durmanız lazım.

Aslan burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün çok büyük bir fırsat karşınıza çıkacak. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz iyi. Uzaktan bir haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.
Aslan burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz. Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak.

Aşk Yaşamı : Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden fazla etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

İş Yaşamı : Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Para Durumu: Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösterebilir.

Dikkat: Yabancısı olduğunuz bir konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Hatanızı sürekli tekrarlama ihtimaliniz var, Bu size çok şey kaybettirebilir.
Aslan burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, eski olayların etkisinden kurtulmanız belli bir süre alabilir. Bugün, yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.


Aslan Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder