19 Temmuz 2011 Salı

Akrep Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi canlı ve hevesli olacağınız konular beklemekte. Yaratıcı alanda yaptıklarınızla göz doldurabilir, dikkat çekebilirsiniz. Üzerinizdeki yüklerden kurtulmanın rahatlığı ile gevşeyebileceğiniz hobilere yönelebilirisiniz. Hayattan daha fazla zevk alacağınız bu günlerde aşk ilişkilerinizde tutku ve romantizmi bir arada yaşayabilirsiniz.

Akrep burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizle ilgili önünüzde beliren karanlık tünele girmekten çekiniyorsunuz. Zekânız önünüzü görmek için size ışık olacaktır. Yeni kişilerle geliştireceğiniz ilişkiler size iyi bir zemin hazırlayabilir.
Akrep burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önemsediğiniz bir konuda uzun zamandır harcadığınız yoğun emeğin ve kararlılığınızın karşılığını almak üzeresiniz. Bununla ilgili bugün alacağınız umut kırıcı duyumlar iyi niyet taşımıyor. Başka bir konuda, size destek olmak için çırpınan dostlarınız var. Bu desteklere olumsuz bakmanızı gerektirecek duygusallıklar içine girmeniz gerekmiyor.

Aşk Yaşamı : Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor. Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

İş Yaşamı : Yakında yeni bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz bir iş bağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Para Durumu: Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksanız.

Dikkat: Yeni projeler üretme aşamasındasınız. Yaratıcılığınızı bu sıralar ön planda tutmanızda yarar var
Akrep burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Partnerinizin size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece, onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız. Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içinde olmanıza rağmen, beklemenizde fayda var. Vereceğiniz ani kararları, sonradan değiştirme olasılığınız var.


Akrep Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder