18 Temmuz 2011 Pazartesi

Akrep Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi canlı ve hevesli olacağınız konular beklemekte. Yaratıcı alanda yaptıklarınızla göz doldurabilir, dikkat çekebilirsiniz. Üzerinizdeki yüklerden kurtulmanın rahatlığı ile gevşeyebileceğiniz hobilere yönelebilirisiniz. Hayattan daha fazla zevk alacağınız bu günlerde aşk ilişkilerinizde tutku ve romantizmi bir arada yaşayabilirsiniz.

Akrep burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bulunduğunuz her yere canlılık ve mutluluk getireceksiniz. Ağırbaşlı ve ciddi düşüncelerinizle sorunlara çare bulacak, içinden çıkamadığınız bir çok problemi halledeceksiniz. İşinizdeki durgunluk bitiyor.
Akrep burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirebilir. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşüneceksiniz. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor.

İş Yaşamı : Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor. İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor.

Para Durumu: Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil. İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor.

Dikkat: Başlangıçta size ağır gelebilir, ama bazı kökten kararlar almaktan kaçınmamalısınız. Hayatın ciddi yanlarıyla yüzleşmeniz gereken bir dönemdesiniz
Akrep burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu birgün içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.Gün içinde , entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.


Akrep Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder