15 Temmuz 2011 Cuma

Akrep Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Akrep burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumu değerlendirin. Ayrıca farklı projelerinizi hayata geçirmek için maddi destek bulacaksınız. Bu sizi mutlu edecek. Sağlığınız için spor yapın.

Akrep burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ev içinde bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak. Hayata karşı çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilikler yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz.

İş Yaşamı : İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz. İşlerinizi yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı.

Para Durumu: Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Kolay harcıyorsunuz ve bunu bir övünç olarak görüyorsunuz. Değişmeye çalışın.

Dikkat: Belli bir zamandan beri soğuk götürdüğünüz bir ilişkinizde, sonradan anlayacağınız değerler var.
Akrep burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Eski duygularınızın atağa kalkması size garip bir zevk veriyor. Bittiğini kabul etseniz bile onu düşünmeden yapamıyorsunuz. Olumlu ve olumsuz duyguları bir arada yaşamak zorunda kalmanız, dengelerinizi bozuyor. Biraz daha rahat olmalısınız. Rutin ve olağan aşklarda enerjiniz düşüyor. Sizi anlamak mümkün değil.


Akrep Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder