5 Mayıs 2011 Perşembe

Yengeç Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Geleceğe ait beklentiler ve planlar üzerinde durmak ve kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz. Bu konuda yaptığınız planlar olumlu bir şeklide ilerleyecektir. İşle bağlantılı grup çalışmaları ise sizi oldukça sorumlu kılmakta. İşten gelecek maddi destekler akıcı ilerleyebilir. Sosyal olanakların artabileceği fırsatları kullanmaya bakmalısınız.
Yengeç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. İçinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmemeniz başarılarınız için önemli bir etken olacak. Bugün uzun süreli bir iş ortaklığına adım atabilirsiniz.

Yengeç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün uzun bir süredir beraber olamadığınız dostlarınızla birlikte güzel zaman geçirme fırsatı elde edeceksiniz. Arkadaşlarınızla paylaşacağınız yeni düşünceler, yeni umutları getirecek. Size belli artılar getirecek gelişmelere daha iradi olarak eklenmeniz gerekiyor. Olanaklarınızın sınırları genişleyebilir. Bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Geriye dönüş konusunda ciddi engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Ama çabaya değer. Biraz aceleyle alınan kökten kararların şimdiki pişmanlığı pek anlamlı değil.

İş Yaşamı : Çabalarınızdaki gözle görülür artış, duygusal karmaşalardan kaçış kaynaklı da olsa, bundan yararlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar, sizi iyice işinize yöneltecek.

Para Durumu: Satın alma işlerinde biraz yüzü yumuşak görünüyorsunuz. Bu anlamdaki güvensizlikler, pek haksız görünmüyor. Kabul etmekte zorlanacağınız bir teklif, sizi oldukça duygulandıracak.

Dikkat: Yeterince bilgi sahibi olmadığınız için çekimser kaldığınız bir katılıma sonunda ikna edileceksiniz. Bu katılımda geleceğinizle ilgili önemli fırsatlarınız var.
Yengeç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz. Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz.

Yengeç Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder